• +31(0)6 28 93 42 75
  • support@eeneerlijkemakelaar.nl


INLOGGEN

U dient in te loggen om ons aanbod te bekijken


Uw e-mailadresUw wachtwoordAccount aanmaken

MAAK EEN KEUZE

Wilt u vastgoed verhuren of verkopen?


Woning(en) verhuren Woning(en) verkopen

Over ons
Een eerlijke makelaar

Waarom deze website?

Via deze website kunnen projectontwikkelaars en makelaars direct met elkaar en hun potentiële klanten contact hebben om zo op een eerlijke manier zaken te doen. Via dit platform kunt u zelf of d.m.v. onze hulp projecten publiceren en uw aanbod te koop of te huur zetten. Wij werken met accounts, waardoor de potentiële klant pas na accodering uw aanbod kan inzien, waarbij wij diegene met een hulpvraag eerst helpen! U kunt potentiële investeerders, partners, huurders of kopers screenen voordat ze uw projecten of aanbod kunnen lezen en inzien. Hierdoor ontstaat er voor de investeerders, makelaars en projectontwikkelaars een gerichte doelgroep. Mede door deze manier van transparantie behoud het aanbod en het project zijn status en waarde.

Meer vertrouwen betekent ook meer informatie op de site. En door de gedetailleerde beschrijving wordt er in uw aanbod en projecten veel sneller geïnvesteerd. Tijd is geld. Bij volledige en juiste informatie bespaart iedereen veel tijd en dus ook geld en meer kans op meer omzet per jaar. Wij kunnen op deze manier zeker 2 x zoveel deals binnenhalen dan nu het geval is.

Wij hebben er zin in, en hopelijk u ook!
Heeft u nog vragen of ideeën dan mag u ons altijd contacten?

Een gevarieerd aanbod

In welke landen werken we?

Wij werken ook internationaal en daardoor hebben wij momenteel ook projecten in o.a. Duitsland en Griekenland.

Door de woningnood in Nederland proberen we mee te denken door bijvoorbeeld betaalbare chalets bij verschillende gemeentes aan te bieden. Wanneer dit kan kunnen we heel snel schakelen en bouwen we de chalets met EU normen zelf of door onze partners. Vanzelfsprekend leveren we de kwaliteitschalets met garantie en ons team zet ze zelf ter plaatse in Nederland of elders in de EU op. Als de fundering maar goed is kunnen we veel!

Transparante, betrouwbare en behulpzame

Dienstverlening

Advies

Wij geven gericht advies naar aanleiding van uw huidige situatie.

Verkoop

Wij helpen u en/of uw organisatie met de verkoop van huisvesting en commercieel vastgoed.

Verhuur

Wij helpen u en/of uw organisatie met de verhuur van huisvesting en commercieel vastgoed.

Project ontwikkeling

Wij helpen bij het ontwikkelen van projecten middels het aanbieden van een groot netwerk van investeerders en aannemers.

Evaluatie

Wij streven naar het best mogelijke resultaat om huurders en kopers te hulp te schieten in hun hulpvraag. Wij evalueren hun huidige situatie en de situatie op de markt om dit te realiseren.

Wij streven altijd naar de meest gunstige situatie voor onze klanten!

0
Huizen verkocht
0
Huizen verhuurt
0
Partijen geholpen
0
Netwerk omvang