• +31(0)6 28 93 42 75
  • support@eeneerlijkemakelaar.nl


INLOGGEN

U dient in te loggen om ons aanbod te bekijken


Uw e-mailadresUw wachtwoordAccount aanmaken

MAAK EEN KEUZE

Wilt u vastgoed verhuren of verkopen?


Woning(en) verhuren Woning(en) verkopen

Sport
Een goed rendament

Een goede toekomst

Sportmakelaars en Atleten


Aangezien wij zelf op hoog niveau hebben gesport en ook nog steeds met talentvolle sporters werken kwamen we op het idee om deze groep ook mee te laten profiteren van onze kennis en kunde. Uit onderzoeken is gebleken dat 70% van de topatleten en voetballers tussen hun 40 ste en 45 ste levensjaar al hun centen kwijt zijn. Dit doet pijn en hoeft niet want, daar hebben we ook iets voor gevonden. Aangezien we veel ervaring hebben binnen de GGZ instellingen en TBS klinieken, weten we veel van het menselijk gedrag en wat ineens veel geld met je kan doen. Talentvolle mensen hebben veel met externe factoren te maken zoals, directe familieleden, zaakwaarnemers, vrienden, trainers en schoonouders en iedereen wil wat van je. Wij hebben een traject ontwikkeld dat de sporter eerst zichzelf leert kennen en hoe zijn situatie is op dit moment. Daarna maken we een plan van aanpak om zelf een vastgoedportefeuille op te bouwen en alles bij de notaris onder eigen naam te zetten. Mocht de sporter iets willen verkopen dan krijgt degene ook een eerlijk advies over wat het beste te doen voor nu en voor de toekomst. In feite denken we mee en heeft de sporter de regie in eigen hand alleen, zetten we ons advies wel op papier zodat we ook voor de toekomst elkaar recht in de ogen kunnen aankijken. Wij hebben dus de expertise in huis om de sporters zowel mentaal als op financieel vlak te steunen. Dit is echt uniek in de hele wereld en dit doen we graag. Met meer dan 50 jaar voetbal- en sportervaring vinden we het jammer dat er talent verloren gaat en dat talent later zich wel voor de kop kan slaan om al dat zuur verdiende geld in rook op te zien gaan!

Mocht jullie nog meer vragen hebben mail ons en dan maken we graag een afspraak. Door de mail weten we waar je vraag het beste beantwoord wordt en wordt je door een specialist teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek.

Wij krijgen elke week zoveel projecten binnen dat er voor een ieder wel iets bij zit wat interessant is. Van echt mega grote projecten van v.a. 100 miljoen, alleen grond, villa of huizen tot projecten van enkele tonnen en in delen kopen mag ook?

Wil je je project na een paar jaar weer verkopen, daar hebben we dan ook weer kopers voor, ook omdat onze database internationaal is.